brows & lashes

classic shaping
shape & tint
hennabrows
browlamination
lashlift

CLASSIC SHAPING

Wil je gewoon wat vorm in je wenkbrauwen zonder kleuring? Dan is deze behandeling perfect voor jou! We geven je wenkbrauwen een opfrisbeurt doormiddel van wax en trimmen ze wat bij en werken ze vervolgens af met wat browgel.

SHAPE & TINT

We starten vanuit de classic shaping maar geven je wenkbrauw wat meer attitude door ze wat bij te kleuren.

HENNABROWS

In tegenstelling tot bij het klassieke kleuren gaan we bij hennabrows niet enkel de haartjes meer intensiteit geven, maar kleuren we ook tevens de huid. Hierdoor is het mogelijk wat gaatjes op te vullen en de wenkbrauw symmetrischer te shapen. De henna blijft 2 weken op de huid en tot 5 weken op de haartjes. Deze behandeling is incl. shaping en waxing.

BROWlLIFT

Bij deze behandeling gaan we de wenkbrauwhaartjes liften met lifting producten waardoor ze een mooie, volle , fluffy look krijgen. Deze behandeling is ideaal voor mensen met heel stugge haartjes die ze moeilijk in model krijgen en mensen met dunnere wenkbrauwen die graag meer volume in de wenkbrauw willen. De behandeling is incl. shaping.

LASHLIFT

De wimpers worden doormiddel van liftingsproducten gelift zodat je een mooie krul krijgt in de wimpers. Het zorgt tevens ook voor wat meer volume in de wimpers en een frissere look. Wil je ze nog meer intensiteit geven? Kies dan zeker voor onze lashlift & tint waardoor mascara overbodig wordt !

Prijslijst

-classic shaping                             €25

-shape & tint                                     €40

-hennabrows                                   €55

-browlift.                                             €55

-browlift & tint                                   €70

-lashlift                                                €55

-lashlift & tint                                    €60

-lashlift & tint & serum.                 €70

Close-up licht reflecteren op hout
wenkies.jpg