brows & lashes

hennabrows
browlamination
powderbrows
lashlift

HENNABROWS

In tegenstelling tot bij het klassieke verven gaan we bij hennabrows niet enkel de haartjes meer intensiteit geven, maar kleuren we ook tevens de huid. Hierdoor is het mogelijk wat gaatjes op te vullen en de wenkbrauw symmetrischer te shapen. De henna blijft 2 weken op de huid en tot 5 weken op de haartjes. Deze behandeling is incl. shaping en waxing.

BROWLAMINATION

Bij deze behandeling gaan we de wenkbrauwhaartjes liften met lifting producten waardoor ze een mooie, volle , fluffy look krijgen. Deze behandeling is ideaal voor mensen met heel stugge haartjes die ze moeilijk in model krijgen en mensen met dunnere wenkbrauwen die graag meer volume in de wenkbrauw willen. De behandeling is incl. shaping, waxing en tint.

POWDERBROWS

Hierbij wordt er machinaal doormiddel van een naald pigment ingebracht in de huid waardoor we volledige symmetrie en saturatie kunnen creëren. Deze behandeling is semi-permanent (spmu) wat wil zeggen dat deze na verloop van tijd weer verdwijnt in tegenstelling tot de klassieke permante make-up of tattoos. Het resultaat van deze behandeling blijft tot 2 jaar afhankelijk van het huidtype. We werken enkel in de bovenste huidlaag waardoor deze behandeling relatief pijnloos is. De wenkbrauwen worden volledig geshaped naar het gelaat. Vervolgens worden ze gepigmenteerd en om een mooi langdurig houdbaar resultaat te bekomen worden deze na 6 tot 8 weken nog eens bijgewerkt (zit mee in de prijs). Voor deze behandeling wordt een voorschot gevraagd van €150  (wordt verrekend bij de afspraak).

 

contra-indicaties

-mensen onder de 18j

-gebruik van antibiotica en/of bloedverdunners

-bloedstollingsstoornissen 

-diabetes (tenzij met goedkeuring van arts)

-bij plaatsing covid-19 vaccin (er moet minstens 4 weken tussen en behandeling en vaccin zitten)

-gebruik van roaccutane (behandeling pas na 6 maanden na gebruik)

-kanker, chemotherapie en bestraling

-zwangerschap en borstvoeding

-hormoonbehandelingen

-bij ziekte 

nazorg

Deze wordt mee gegeven en uitgelegd bij de behandeling.

Het is belangrijk tijdens het genezingsproces niet in de zon te liggen, overmatig te zweten of de wenkbrauwen te verweken. Hierdoor kan het pigment sterk vervagen en/of grauw uitslagen. Ga dus met zorg met je wenkbrauwen om tot ze genezen zijn zodat je optimaal kan genieten van het resultaat.

LASHLIFT

De wimpers worden doormiddel van liftingsproducten gelift en erna gekleurd zodat je een mooie krul krijgt in de wimpers en mascara overbodig wordt. Het zorgt tevens ook voor wat meer volume in de wimpers en een frissere look.

Prijslijst

-hennabrows                                    €50

-browlamination                              €65

-powderbrows incl. touch up     €399

-powderbrows touch up              €170

  6-12 maanden 

-powderbrows touch up             €260

  12-24

-lashlift                                                €60

Close-up licht reflecteren op hout
wenkies.jpg